Salı , 23 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / SMC Enerji Tasarruflu VQC Bobinli Valflerini Tanıtıyor

SMC Enerji Tasarruflu VQC Bobinli Valflerini Tanıtıyor

Müşterilerinin daha fazla enerji tasarrufu sağlayabilmeleri için yeni ürünler sunmaya devam eden SMC, VQC4000/5000 beş yollu bobinli valflerinin iki yeni tasarımını duyurdu.

SMC Enerji Tasarruflu VQC Bobinli Valflerini Tanıtıyor
Müşterilerinin daha fazla enerji tasarrufu sağlayabilmeleri için yeni ürünler sunmaya devam eden SMC, VQC4000/5000 beş yollu bobinli valflerinin iki yeni tasarımını duyurdu.  Bu lansman, ürün çeşitliliğini tamamlayarak, müşterilerine daha yüksek debi geçirgenliğini, daha az enerji tüketerek kontrol edilebilme imkânını sunmaktadır.
Pnömatikte dünya lideri SMC, VQC bobinli valf serisinin başarısı üzerine, iki yeni tasarım geliştirmiş ve ürün serisinin çeşitliliğini tamamlamıştır.
VQC4000 / 5000 enerji tasarrufu ve uzun ömür beklentisi açısından müşterilere esneklik ve maliyet tasarrufu sağlamaktadır. Büyük bir güç verimliliği, tüketimi 0,4 W’a düşüren ve çalışma aralığını 1.0 MPa’ya çıkaran yeni V100 pilot valfi sayesinde elde edilmiştir. Yeni VQC5000 uygulamalarda daha fazla esneklik sağlaması açısından standart olarak 4350 l/dk'ya kadar geçirgenlik sunmaktadır.
Pilot valfinin bir diğer önemli yararı; akış besleme portu içerisinde yerleşik bir filtre olduğu için yabancı madde kontaminasyonun valf içerisine girmesi önlemektir, böylece bobinli valfin çalışma ömrünün artmasına katkı sağlamaktadır.
VQC serisindeki bu genişleme, ürün geliştirmeye verilen önemin bir göstergesi olarak görülmektedir. Maliyet tasarrufu, esneklik ve dayanıklılık gibi konular müşteriler için önemli faktörlerdir, VQC4000 / 5000 onların ihtiyaçlarına karşı bir sorumluluk olarak SMC tarafından benimsenmektedir.
Genel endüstriyel makine kullanımı için uygundur, yeni manuel kilitleme pilot valfini tetikleme için bir alet bulundurma gerekliliğini ortadan kaldırır.  Tekli altlıklı model ile daha fazla esneklik elde edilmektedir. VQC’nin mevcutta bulunan diğer avantajlı modelleri ise kullanım kolaylıkları getirmektedir.
VQC ve yeni VQC4000 / 5000 serisi hakkında daha fazla bilgi almak için SMC’nin web sitesinde yeni ürünler sayfasını ziyaret edebilirsiniz. www.smcpnomatik.com.tr

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Mini Lezzet ürünlerini, çemensiz pastırma ailesine dahil olan Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişledi. Paketlerin üzerinde bulunan glütensiz amblemi sayesinde çölyak hastaları da bu ürünleri kolaylıkla seçilebiliyor.... Devamı »