Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Petkim Müşterilerinin Memnuniyeti Arttı

Petkim Müşterilerinin Memnuniyeti Arttı

Petkim ürün ve hizmetleriyle ilgili yurt içi müşteri beklenti ve algılamalarını tespit etmek amacıyla yılda bir kez yapılan 2015 Müşteri Memnuniyeti Anketi sonuçlandı.

Petkim Müşterilerinin Memnuniyeti Arttı

Petkim ürün ve hizmetleriyle ilgili yurt içi müşteri beklenti ve algılamalarını tespit etmek amacıyla yılda bir kez yapılan 2015 Müşteri Memnuniyeti Anketi sonuçlandı.

1124 yurt içi müşteriyle paylaşılan ve 409 müşteriden geri dönüş alınan anketin neticesine göre; Petkim ile çalışan müşterilerin memnuniyeti geçtiğimiz yıla göre arttı.

Müşteri beklentilerinin karşılanma oranı 2015 yılında 2014 yılına kıyasla %3,88’lik artış göstererek %90,38 olarak gerçekleşti. Memnuniyet sıralamasında birinciliği “ürünün kalitesi”, ikinciliği “irsaliye ve faturaların zamanında teslimi”, üçüncülüğü “sipariş sisteminin yeterliliği” (Müşteri Bilgi Sistemi) ve dördüncülüğü “sevkiyatın hatasız gerçekleştirilmesi” başlıkları aldı.

Genel imaj sorularını yanıtlayan müşteriler %91,03 memnuniyet oranıyla Petkim’in yerel ve ulusal ekonomiye katkı sağladığını; %89,12 ile Petkim’in yurt içi piyasada etkinliğinin/varlığının olduğunu, %88,70 ile Petkim’in kendileri için güvenilir bir iş ortağı olduğunu, %88,34 ile Petkim ürünlerini üçüncü kişilere tavsiye edebileceklerini belirttiler.

Ankete göre, Petkim ürün kalitesinde geçen yıla oranla %1 artış, ürün kalitesi sürekliliğinde ise %2 oranında artış görüldü. Müşteri ziyaretlerinin daha da artırılması ve vade koşullarının esnetilmesi yönünde talepler kayda alındı.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • “EVDE KAL” GÜNLERİNDE  AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    “EVDE KAL” GÜNLERİNDE AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    Ambalaj atıklarının geri kazanımı konusunda Türkiye’nin ilk yetkilendirilmiş kuruluşu olan ve 2019 yılı faaliyetleriyle 563 bin 554 ton ambalaj atığının geri dönüştürüldüğünü belgeleyen ÇEVKO Vakfı, zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmamamız gereken bu günlerde, atıkların ayrı biriktirilmesinin ve toplanmasının önemine işaret etti.... Devamı »
  • Babadan Oğula Geçen Bir Başarı Serüveni

    Babadan Oğula Geçen Bir Başarı Serüveni

    AYMAKSAN AYLA HAKKINDA; Firmamızda satış kavramı, sadece makine satmak şeklinde gerçekleşmez. Makinenin projelendirme ve imalat aşamasından başlayan, devreye alma ve sonrasındaki rutin çalışma sırasında devam eden, tecrübeleriyle müşterilerine çözüm sunan firmamızda % 100 müşteri memnuniyeti bizim makine satış kavramımızdır. Biz sadece ambalaj makinesi üretmiyoruz, müşterilerimize mühendislik hizmeti veriyoruz, işimize mühendisliğimizi katıyoruz. Farkımız burada yatar. Cemal AYLA Aymaks... Devamı »