Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Packworld Türkiye Dergisi Ipack-Ima Fuarı'nda! 14. Hall K 21

Packworld Türkiye Dergisi Ipack-Ima Fuarı'nda! 14. Hall K 21

19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Dünyanın en büyük en görkemli ve en prestijli ‘paket ambalaj işleme fuarı IPACK-IMA, İtalya Milano’da başladı.

Packworld Türkiye Dergisi Ipack-Ima Fuarı'nda! 14. Hall K 21

Ipack-ıma 2015 fuarı, işletmenizi geliştirmek için kaçırılmaz bir fuar. Her 3 yılda sadece 1 kez yapılan bu fuar, 35 ülkeyi içinde barındıracak. Yaklaşık 11,312 ziyaretçi beklenen, dünyanın gözününün bulunduğu bu fuar da 1,300 katılımcı etkin olacak.igeme Ipack-ıma 2015 Fuarı, gerçek hedef pazarlarda yetenekli ve geleceğe yönelik sektörlerin, 1.000 İtalyan şirketini ağırlıyor. Ipack-ıma ‘nın katılımcı sektörleri şu şekilde; Ambalaj, makinaları, ambalaj ham maddeleri, paketleme ürünleri, sistemleri, makinaları, ambalaj ve paketlemde geri dönüşüm ve buna bağlı sistemler, makina ve ekipmanları olarak belirlenmiştir.





Basın standından dergimize ulaşablirsiniz. 14. Hall K 21no'lu stand...

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Soma'da Maden Faciası

    Soma'da Maden Faciası

    Yaklaşık 6 bin işçinin çalıştığı Manisa'nın Soma ilçesinde kömür ocağında, vardiya değişimi sırasında 600 işçinin bulunduğu madende facia yaşandı.... Devamı »
  • TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK, 2013 yılında Thin-Wall & IML olarak adlandırılan kalıp içi etiketleme tekniği ile ince cidarlı plastik gıda ambalajı üretmek üzere faaliyete geçti. TULİPACK, yenilikçi ve teknolojik çözümleri kullanarak ürettiği ürünler ile ambalaj pazarına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.... Devamı »