Salı , 23 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Meal Box’tan İftariyelik ve Ramazana Özel Menüler

Meal Box’tan İftariyelik ve Ramazana Özel Menüler

Leziz ev yemekleri konseptiyle kısa sürede büyük beğeni kazanan Meal Box, ramazana özel iftariyelik ve menülerini açıkladı.

Meal Box’tan İftariyelik ve Ramazana Özel Menüler
Leziz ev yemekleri konseptiyle kısa sürede büyük beğeni kazanan Meal Box, ramazana özel iftariyelik ve menülerini açıkladı. İki yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bu yana 500 binin üzerinde siparişi müşterileriyle buluşturan Meal Box, ramazana özel olarak hazırladığı lezzetlerle damak tadına düşkün olanların kalbini çalacak. Meal Box’ın 4 kişilik iftariye tabağında muhammara, hurma, mercimek köftesi ve humus bulunurken, aşçıların seçkin lezzetlerinden Beğendili Köfte, Orman Kebabı ve Kıymalı Musakka menüleri, tasarım ödüllü kutularıyla 30 dakikada teslim ediliyor.
Meal Box’ın usta aşçıları tarafından ramazan ayı için hazırlanan menüler belli oldu. Müşteriler, içeriğinde muhamara, hurma, mercimek köftesi ve humus bulunan 4 kişilik zengin iftariye tabağının ardından, tereyağlı mercimek çorbası, orman kebabı ve bulgur pilavından oluşan Orman Kebabı Menü; tereyağlı mercimek çorbası, kıymalı musakka ve pilavdan oluşan Kıymalı Musakka Menü; tereyağlı mercimek çorbası, beğendili köfte ve yoğurttan oluşan Beğendili Köfte Menüden dilediğini seçecek. İsteyen kullanıcılar Meal Box’ın diğer gurme lezzetlerine de, tıpkı ramazan menüsü gibi tasarım ödüllü kutularıyla 30 dakika içinde erişebilecek.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Olivtech ve Ekoloji İzmir Sona Erdi

    Olivtech ve Ekoloji İzmir Sona Erdi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 16 – 19 Nisan 2015 tarihleri arasında Fuar İzmir’de organize edilen Ekoloji İzmir – 6. İzmir Organik Ürünler Fuarı ile Olivtech – 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı sona erdi.... Devamı »
  • NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    Özellikler: • Makinenin tamamı gıda tüzüğüne uygun krom malzemeden üretilmiştir. Bu sayede makine paslanmaya karşı korunmaktadır. • Küp kesim ölçüleri; 5 mm ile 85 mm aralığında olup 5mm katlarında kesim yapılabilir.... Devamı »
  • Kolaboratif  Robotlar için Yeni Tutucular

    Kolaboratif Robotlar için Yeni Tutucular

    Cobot vakumlu tutucu paketleme hatlarının sonunda, topla ve yerleştir gibi geniş bir aralıkta uygulamada kullanılabilmektedir. Kullanılan esnek sünger sayesinde, tutucu güvenli bir şekilde 8 kilograma kadar karton... Devamı »