Salı , 16 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Jokey Plastik 3 Ödüle Layık Görüldü

Jokey Plastik 3 Ödüle Layık Görüldü

Jokey Plastik, Ambalaj Ayyıldızları 2015 Yarışmasında 3 Ürünle Ödüle Layık Görüldü.

Jokey Plastik 3 Ödüle Layık Görüldü
Türkiye’de1997 yılından bu yana faaliyet gösteren dünyanın lider enjeksiyon plastik ambalaj üreticisi Jokey Plastik, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Ambalaj Ayyıldızları Yarışması’nda 3 ürünle finale kaldı. 169 ambalajın 9 farklı kategoride değerlendirildiği yarışmada Jokey Plastik,Ambalaj Malzemeleri kategorisinde 2, Diğer Gıda Dışı Ürün Ambalajlarında 1 ürünle ödüle layık görüldü.

Jokey Plastik’in ödüle layık görülen Ambalaj Malzemeleri kategorisindeEurocol Çevre Dostu Regranüle Boya Kovası ve JET 31P-Milka Çikolata Promosyon Ambalajı ile Diğer Gıda Dışı Ürün Ambalajı Kategorisinde JET2+185 Sektöre Özel Boya Kovası11 Eylül’de düzenlenecek gecede Altın Ambalaj için yarışacak.



 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Mini Lezzet ürünlerini, çemensiz pastırma ailesine dahil olan Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişledi. Paketlerin üzerinde bulunan glütensiz amblemi sayesinde çölyak hastaları da bu ürünleri kolaylıkla seçilebiliyor.... Devamı »