Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / İlk Türkçe CMSE®

İlk Türkçe CMSE®

Certified Machinery Safety Expert Eğitimi Kasım’da Gerçekleştirildi

İlk Türkçe CMSE®
Türkiye’de ilk defa Türkçe gerçekleştirilen CMSE® - Certified Machinery Safety Expert eğitimi 23-26 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul Ataşehir’de yer alan seçkin otellerden birinde gerçekleştirildi. Eğitim, farklı firmaların katılımıyla Pilz’in deneyimli eğitmenleri tarafından verildi. TÜV Nord tarafından sertifikalandırılan eğitimin sonunda katılımcılar, TÜV Nord yetkili danışmanı gözetiminde yapılan CMSE® sınavıyla eğitimlerini tamamladılar.
 
CMSE® - Certified Machinery Safety Expert - eğitim programı iş sağlığı güvenliği ve makine emniyeti alanında detaylı teknik konuları kapsamaktadır. Uluslararası standartlardan ve direktiflerden fonksiyonel emniyete kadar makinenin yaşam döngüsü hakkında kapsamlı bilgi sunar. Sınavda başarı gösterenler uluslararası TÜV Nord sertifikasını almaya hak kazanır.


Pilz, makine emniyeti alanında uluslararası geçerliliğe sahip bir yetkinlik olan CMSE® için Türkiye’de 2016 yılının ilk yarısında kış ve bahar döneminde birer kez olmak üzere iki eğitim daha düzenlemeyi planlamaktadır. Kurum içi uzmanlığı geliştirmek adına büyük avantajlar sağlayan bu eğitime katılmak için Pilz Türkiye Merkez Ofisi ile iletişime geçebilir ve www.cmse.com web sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
 
CMSE® sertifikasına sahip olmak size:
·       İlgili düzenlemeler ve standartların gereksinimleri konusunda daha kapsamlı bir anlayış geliştirme,
·       Bu anlayışların makinenin tasarım, imalat, bakım ve işletimine nasıl uygulanabileceğini keşfetme,
·       Risk değerlendirmesi, emniyeti geliştirme ve gerçekleştirme projelerini yönetme,
·       EN ISO 13849-1'e uygun olarak fonksiyonel emniyet sistemleri tasarlama,
·       Makine emniyeti alanında kendi işyerinizin yetkili uzmanı olma ve
TUV NORD (70'den fazla ülkede faaliyet gösteren bir uluslararası sertifikalandırma kuruluşu) onaylı uluslararası geçerliliğe bulunan bir sertifikaya sahip olma ayrıcalıklarını sunar.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR