Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Hidrolik Silindirler İçin Lineer Pozisyon Sensörleri

Hidrolik Silindirler İçin Lineer Pozisyon Sensörleri

Turck’un lineer pozisyon ürün yelpazesi, çubuk tasarımlı Magnetostrictive LTX lineer pozisyon sensörleri ile büyümeye devam ediyor.

Hidrolik Silindirler İçin Lineer Pozisyon Sensörleri
Turck bu yeni ürünleri ile hidrolik silindirler için en uygun pozisyon algılamasını garanti ederken, buna ek olarak seviye mıknatısları yardımı ile seviye algılama gerçekleştirebiliyor. Bu sensörler yüksek şok ve vibrasyona karşı dayanımlı olmaları sayesinde, inşaat makineleri ve benzeri zor şartları olan uygulamalarda kullanılabilmektedirler.
 
LTX serisi tamamen IP67 koruma sınıfına ve birçok farklı yağ ve kimyasal maddeye karşı dayanıma sahiptir. Çubuk kısmı yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiş ve çeşitli uygulamalarda kullanılan zararlı maddelere karşı gerekli korumayı sağlamaktadır.
 
LTX serisi sensörler yüksek doğruluk ve tekrarlanabilirlikte kusursuz ölçüm sonucu sağlayabilirken bu sonucu 4...20mA, 0…10VDC analog çıkış ve dijital SSI çıkış ile kullanmak mümkün olmaktadır. Sensör üzerinde bulunan üç renkli LED, mevcut cihaz ve sinyal durumlarını sürekli göstermektedir. LTX sensörlerin kolay programlanabilir olması ihtiyaç duyduğunuz ölçme aralıklarını kolay ve bağımsız bir şekilde ayarlamanıza izin vermektedir. 


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Fuar Rotaları Türkiye: İzmir

    Fuar Rotaları Türkiye: İzmir

    Fuarlar yine dolu dolu devam ediyor. Biz de sizi yalnız bırakmadık. Mayıs ayında, fuarların düzenleneceği şehirlere götürüyoruz sizleri. Siz de hazırsanız Mayıs ayı fuar gezi rotalarımıza hep birlikte bakalım.... Devamı »
  • SARAÇ PLASTİK,  ''İki Plakalı DP'' serisini sektöre sundu.

    SARAÇ PLASTİK, ''İki Plakalı DP'' serisini sektöre sundu.

    Alanındaki 55 yıllık tecrübe ve teknolojik bilgi birikimiyle, 2008'den beri Avrupa marka komponent ve aksamlarıyla sektöre sunduğu YENİ SRC makineleri ile müşterilerine değer katmaya devam eden SARAÇ, Avrupa ve Ortadoğu'daki en büyük makine stokuna sahip 5.000 m2lik kapalı çalışma alanında, 25 kişilik profesyonel kadrosu ile yenilikçi çözümler getirmeyi sürdürmektedir.... Devamı »