Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ​Her Şey İçin Tek Bir Kablo

​Her Şey İçin Tek Bir Kablo

openSAFETY ile kontrol panellerinde kablolama işlemlerine artık gerek kalmıyor.

​Her Şey İçin Tek Bir Kablo
B&R’nin yeni openSAFETY kontrol panelleri, güvenli veri iletişiminin bus sistemi üzerinden yapılmasına imkân veriyor. Entegre openSAFETYarayüzü acil durdurma (E-stop), işletim modu ve start butonlarının kablolanması problemini ortadan kaldırıyor.

Taşıma kol sisteminin kolay kablolanması

Bugüne kadar taşıma kolunun içerisinden sayısız kablonun geçtiği ve kablolama gerektiren çok sayıda anahtar ve buton barındıran kontrol panellerinin kurulumunun tam bir başağrısıdır. Diğer taraftan, openSAFETY kontrol panelleri ise sadece bus (iletişim ağı) ve güç bağlantısına gereksinim duyarlar. Bu da demek oluyor ki bu sistemler, kablo karmaşası sorunu yaşanmadan tam olarak gereksinim duyuldukları yerlere monte edilebilirler. Buna ek olarak devreye alma ve servis işlemleri de daha basit bir hal alır ve bu alanlardaki maliyetler düşürülür. Acil stop fonksiyonu sabit kablolu versiyonu gibi güvenilirdir.

Butonları ve anahtarları gerektiği gibi düzenleme
Bu kontrol panellerini herhangi bir uygulamaya uygun hale getirilebilmek için panelleri çok çeşitli konfigürasyonlarda temin etmek mümkündür. Çeşitli ekran diyagonal boyutları ve format oranlarına ek olarak, çeşitli dokunmatik teknolojileri arasından seçim yapmak da mümkündür. Ek olarak butonların, anahtarların ve acil durdurma butonlarının sayısı ve özellikleri de yapılandırılabilir. Kontrol panellerini IP65 seviyesine kadar korumalı kaplamalarla temin etmek mümkündür. Özetlemek gerekirse B&R müşterileri için bu cihazları kişiselleştirebilir ve gıda endüstrisi gibi özel sektörler için ürün çözümleri önerebilir.

B&R Hakkında

B&R, Avusturya'da genel merkezleri ve tüm dünyada ofisleri bulunan özel bir şirkettir. Endüstriyel otomasyonda bir dünya lideri olan B&R, makine ve proses otomasyonu, hareket kontrolü, HMI ve entegre güvenlik teknolojisi için geliştirdiği komple çözümlerini hemen hemen her sektörde müşterilerine sunmak için gelişmiş mühendislik bilgisini en güncel teknoloji ile harmanlıyor. B&R, endüstriyel fieldbus haberleşme standartları POWERLINK, openSAFETY ve AutomationStudio yazılım geliştirme ortamını kullanarak otomasyon mühendisliğinin geleceğini yeniden tanımlıyor. B&R, süreçlerini kolaylaştırma ve müşteri beklentilerinin ötesine geçme konusundaki kararlılığıyla yenilikçi ruhunu canlı tutarak endüstriyel otomasyon sektörünün ön sıralarında yer alıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR