Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Gençler Elektronik Yeni Yerinde, 20 Yılın Tecrübesiyle

Gençler Elektronik Yeni Yerinde, 20 Yılın Tecrübesiyle

Gençler Elektronik 20. yılını kutladığı bu günlerde büyüme süreci adına müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek adına Başakşehir’de bulunan yeni ofisine taşındı.

Gençler Elektronik Yeni Yerinde, 20 Yılın Tecrübesiyle
Otomasyon ve elektrik pano imalatı sektöründe pazar payını her geçen gün arttıran Gençler Elektronik 20. yılını kutladığı bu günlerde büyüme süreci adına müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek adına Başakşehir’de bulunan yeni ofisine taşındı. Dinamik ve dışa dönük bir firma olma yolunda faaliyetlerine devam eden Gençler Elektronik müşterilerinin istekleri doğrultusunda endüstriyel ölçü ve kontrol sistemleri üzerine yedek parça temini, montaj ve teknik servis konusunda hizmet vermektedir.

Hangi sektörler;

Gençler Elektronik pek çok sektöre hitap etmekle birlikte plastik, makine, gıda gibi birçok sektörden, otomasyon ve kontrol sistemleri adına bir şeyler üretmek isteyen tüm müşterilerine sürekli olarak sunduğu çözüm önerileriyle faaliyetlerine devam etmektedir.

Hangi markalar;

Gençler Elektronik kendi bünyesinde kontrol sistemleri ve otomasyon adına pek çok marka ile sektörlere hizmet vermektedir. ABB Otomasyon ve Şalt grubu başta olmak üzere LS Endüstriyel Ürün Grubu, Enda, Puls Elektronik, Sick, GMT, Balluff, Datasensor gibi pek çok markanın satış, montaj ve teknik servis konusunda faaliyet göstermekte ve çözüm ortağınız olmaktadır.

Özellikleri ve Avantajları;

Gençler elektronik için her müşteri özeldir. Yapmış olduğu ve uyguladığı proseslerde en son teknoloji ve müşteri memnuniyeti ön plandadır. Tecrübeli mühendis ve teknik kadrosu ile rekabet piyasasında müşterilerinin bir adım önünde bulunmaktadır.
Son olarak Gençler Elektronik’in makine sektöründeki payı her yıl daha da artış göstermektedir. Çalıştığı tüm sektörlerdeki müşterileriyle birlikte daha hızlı ve kaliteli ürünler üretmek için tüm imkânlarıyla iş birliği yapmaya çalışmakta ve bu şekilde başarıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Aile Şirketi olan DOL-MAK Makina’ya Yenilikler Katan İkinci Kuşak

    Aile Şirketi olan DOL-MAK Makina’ya Yenilikler Katan İkinci Kuşak

    DOL-MAK Makina İdari Koordinatörü Kübra Vardal Yavuztürk, DOLMAK’ın faaliyetleri ve ikinci kuşak olarak yapılan çalışmalarla ilgili yönelttiğimiz soruları yanıtladı. İkinci kuşak olarak, birincil hedefleri arasında şirketin var olan potansiyelini kullanarak geliştirmek, büyütmek ve ileriye taşımak olduğunu belirtti.... Devamı »