Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Ekici’den “Yeni Seri, Yeni Tasarım”

Ekici’den “Yeni Seri, Yeni Tasarım”

Peynir uzmanı Ekici, “Yeni Seri, Yeni Tasarım” peynirlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Ekici’den “Yeni Seri, Yeni Tasarım”
Ekici’den “Yeni Seri, Yeni Tasarım”
Ekici’nin Peynir Çubukları ve Top Peynirim sofraların yeni keyfi
Peynir uzmanı Ekici, “Yeni Seri, Yeni Tasarım” peynirlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Özellikle “Ekici Peynir Çubukları” ile sofralar şenlenirken, “Ekici Top Peynirim” tüm öğünlerin en önemli keyfi oluyor.
60 yıldır Türk tüketicisinin damak tadına uygun peynirler üreten Ekici, “Yeni Seri, Yeni Tasarım”ı ile peynir severlerin favorisi olmaya devam ediyor. “Peynir Çubukları”nın domates, salatalık ve zeytin ile yapılan sunumu iştahları açıyor. Ayrıca “Peynir Çubukları” galeta unu ve mısır gevreği ile kızartılarak harika atıştırmalıklar da yapılabiliyor.
“Sofraların tarzı Ekici Top Peynirim ile değişiyor”
Sütün en iyisini seçerek, ondan peynir üreten Ekici, “Yeni Seri, Yeni Tasarım” top peynirleri kahvaltılarda tüketilmesinin yanı sıra, salatalara ve peynirli tariflere lezzet katıyor.  Bu arada çeşni ve baharatlarla da ilginç bir atıştırmalık haline gelen Ekici Top Peynir, az tuzlu olması nedeniyle sağlığını düşünenler tarafından tercih ediliyor.
Hem “Peynir Topları” hem de “Peynir Çubukları” yüksek besin içeriği sayesinde, 100 gramıyla dahi bir yetişkinin günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 80’ini ve protein ihtiyacının yüzde 44’ünü karşılıyor.
 
 
 
BETA TEA’DEN YENİ KOLEKSİYON“DÜNYA ÇAYLARI”
 
Alanındaki uzmanlığını, sunduğu çay çeşitlerinin her yudumunda yaşatan Beta Tea, yeni “Dünya Çay Koleksiyonu”nda yer alan birbirinden seçkin, gurme dünya çaylarıyla, hem damakları, hem de ruhları şımartan, lezzetli bir keşfe davet ediyor!
 
Türkiye’yi çay sektöründe uluslararası platformda başarıyla temsil eden, alanındaki uzmanlık ve tecrübeyle yeniliklerin öncüsü olan, çay çeşitliliği ile fark yaratan, üretim gücüyle tüm dünyaya en kaliteli ve en özel çayları sunan Beta Tea, çay severleri yepyeni lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.
 
Beta Tea, Hindistan’dan Kenya’ya, Çin’den Arjantin’e, çay konusunda dünyanın en etkili rotalarını ve en lezzetli tatlarını yeni “Dünya Çay Koleksiyonu”nda bir araya getiriyor. Bu yeni koleksiyonda, siyah çay, yeşil çay, beyaz çay, Oolong, Rooibos, Mate ve meyve çayları gibi farklı kategorilerde toplam 14 lezzet yer alıyor.
 
Beta Tea, çay alanındaki uluslararası 30 yıllık tecrübesi ve bilgi birikimiyle dünyanın en lezzetli ve en kaliteli çaylarından yepyeni bir koleksiyon yarattı; “Beta Tea Dünya Çayları Koleksiyonu”…
 
 
Ülker, hem lezzetli hem de düşük kalorili atıştırmalık arayan tüketiciler için yepyeni bir atıştırmalık sunuyor; yeni Ülker Piko 5.
Piko 5; tahıl, kuru meyve, kuru yemiş, bitter çikolata ve sütten oluşan 5 farklı tadı tek bir pakette buluşturuyor. Atıştırmalık kategorisine yeni bir soluk getiren Ülker Piko 5, 96 kalorili ‘Hindistan cevizli-Chia-Badem’, 94 kalorili ‘Kırmızı meyve-Badem’ ve 89 kalorili ‘Kayısı-Fındık’ olmak üzere üç çeşidiyle tüketicilere farklı alternatifler sunacak.
 
Günümüzde Ülker şemsiyesi altında büyüyen yüzlerce marka tüketiciyle buluşuyor. Her biri gıda alanında güçlü duruş sergileyen ve Ülker şemsiye markasının değerlerini paylaşan bu markalar, bisküviden çikolataya, şekerlemeden sakıza, sıvı yağdan dondurma ve kahveye geniş bir yelpaze oluşturuyor.
Yıldız Holding için Ülker markası gıda ürünlerinin ‘alamet-i farikası’ olmaktan öte, bir değerler bütünlüğünü de ifade ediyor. 1944’ten beridir sanayicilik, yönetim, pazarlama, ticaret, reklam, toplumla ilişkiler konusunda da  Ülker adıyla oluşturulan kurum kültürü ve  ilkeler, Ülker adını bir markadan daha fazlası haline getiriyor.
 
 
 
Milkman’den iki yeni lezzet: Cevizli ve Fındıklı Süt
Saray Holding’in süt ve süt ürünleri markası Milkman, iki yeni ürününü daha tüketicilerin beğenisine sundu. Milkman’in yeni tatları cevizli ve fındıklı sütler, hem içerdikleri vitaminleriyle sağlıklı beslenmeye yardımcı oluyor hem de farklı tatları ile tüketicileri yepyeni lezzet deneyimleriyle buluşturuyor.
Milkman Fındıklı Süt, kolestrol düşürücü bitkisel sterollerce, folik asit ve Omega-3, oleik asit bakımından zengin ve kalp dostu olan fındığı sütle buluşturuyor. Aynı zamanda demir, potasyum, kalsiyum, magnezyum ve çinko gibi minerallerce de zengin olan fındık, güçlü antioksidan etkisi ve kansere karşı önleyici özelliği ile dikkat çekiyor.
Milkman Cevizli Süt ise kalp fonksiyonlarını iyileştiren, doymamış yağ asidi içeriğince zengin olan ceviz ile sütün muhteşem uyumunu bir arada sunuyor. Milkman’in yeni ürünü; Omega-3 yağ asitleri, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, iyot, selenyum gibi minerallerce zengin olan ve A, C, E, K ve B vitaminlerini barındıran cevizi sütle buluşturarak yepyeni bir lezzet sunuyor.
Milkman Fındıklı Süt ve Milkman Cevizli Süt’ün bir bardağı D ve B12 vitaminleri, folik asit, kalsiyum ve fosforun 4 yaş ve üzeri sağlıklı bireyler için günlük referans alım değerinin yüzde 37,5’ini karşılıyor.
Türkiye’nin her yerindeki Migros’larda satışa sunulan Milkman’in yeni lezzetleri yüzde 5 oranında özenle seçilmiş fındık ve cevizlerin steril işlemlerden geçirilmesinin ardından öğütülüp, yarım yağlı inek sütü ile karıştırılmasıyla hazırlanıyor.
 
 
Danone Disney Çilekli Kefir
Danone Sütlü Ürünler’in çocuklara özel tasarımla ürettiği ve bu anlamda Türkiye’de ilk ve tek olan Danone Disney Çilekli Kefir, raflarda yerini aldı.
Türkiye’nin çocuklara özel tasarımla üretilmiş ilk ve tek kefiri olan Danone Disney Çilekli Kefir, Milli Eğitim Bakanlığı kantin kriterlerine uygun olarak hiçbir koruyucu ve renklendirici içermeden üretiliyor.
“Süpper Çocuklara, Süpper Kahramanlı Kefir!” sloganıyla tüketicilerle buluşan Danone Disney Çilekli Kefir, Disney Mickey Mouse ve Çılgın Yarışçılar karakterlerini taşıyor.
Ürün tek içimlik minik şişelerde satışa sunuldu.
Danone Türkiye olarak, lezzetli, sağlıklı ve herkesin erişebileceği ürünleriyle mümkün olan en fazla sayıda insanın sağlığına katkıda bulunma misyonu ile 1998'den bu yana sütlü ürünler pazarında faaliyet göstermekteyiz.
 
Danino, Danette, Activia, Danone Doğal, Danone Disney, Bi'tat markalarından oluşan sağlıklı, lezzetli, kaliteli ve geniş ürün yelpazemiz ile tüketicilerimize en iyiyi sunmayı hedeflemekteyiz. Çocuklarda olduğu kadar yetişkinler için de sağlıklı ara öğün alternatifleri sunan Danone, 2016 yılında da yeni nesil tatlı Danissimo’yu tüketicilerin beğenisine sunmuştur.
 
Danone Türkiye olarak, 500'ü aşkın çalışanımız, yaklaşık 9000 çiftçimiz, 1.000'e yakın tedarikçimizi kapsayan yaygın tedarikçi ağımız ve Türkiye'nin en kapsamlı soğuk zincir satış ve dağıtım ağı ile 81 ilde, 50.000 satış noktasına hizmet veren 100'ü aşkın distribütörümüzle birlikte el ele yürümekteyiz.
 
 
Tamek Ustasından Soslar Serisi Ödüle Layık Görüldü
Tamek’e Ambalajın Ay Yıldızı Verildi
1955 yılından bu yana tüketicilerini kaliteli ve lezzetli ürünlerle buluşturan Tamek, “Ustasından Soslar” serisi ile Ambalaj Ay Yıldızları 2018’de, grafik tasarım kategorisinde Bronz Ödüle layık görüldü. Tamek’in “Ustasından Soslar” serisinde kahvaltılık sos, acılı kahvaltılık sos, Balkan sos ve paprika sos bulunuyor.
Meyve ve sebzelerin en saf ve doğal halinden gıda ürünleri ve meyve suyu üreten Tamek, ambalajlarıyla da fark yaratıyor. Tamek’in Ustasından Soslar serisinde bulunan kahvaltılık sos, acılı kahvaltılık sos, balkan sos ve paprika sos, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından, sekiz yıldır düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda, grafik tasarım kategorisinde, bronz ödüle layık görüldü. BrandBerry tarafından tasarlanan Tamek Ustasından Soslar serisinin ambalajları, ürünün lezzetini, tazeliğini ve Tamek’in 63 yıllık tecrübesini yansıtmanın yanı sıra, içeriğini de en çekici haliyle gözler önüne seriyor. Sağlıklı cam kavanozlarda sunulan Ustasından Soslar serisinde, hedef kitlenin beklentilerini karşılayacak genç bir tipografi kullanıldı. Ayrıca, ambalaj tasarımında rafta ayrışabilmesi ve dikkat çekmesi amacıyla koyu renk tonlar kullanıldı.
Ödülü Tamek Pazarlama Müdürü Gamze Kuru Aldı
11 farklı kategoride değerlendirilen 210 ürün arasından, grafik tasarım alanında bronz ödüle layık görülen Tamek adına ödülü, Tamek Pazarlama Müdürü Gamze Kuru aldı. Kuru; “Tamek olarak soslar özel önem verdiğimiz bir kategori. 2016 yılında kapsamlı bir Ar-Ge çalışması ile piyasaya sunduğumuz Balkan ve Paprika sosla genişleyen sos ailemizi, 2017 yılı içerisinde özenli bir tasarım çalışmasıyla “Ustasından Soslar” adı altında topladık. Bu çalışmamızın ödüle layık görülmesi bizim için ayrı bir gurur kaynağı” dedi.
Tamek Hakkında
Yüzde yüz Türk menşeli gıda üreticisi olan Tamek, 63 yıldır ilk günkü heyecanını ve yenilikçi ruhunu koruyarak, tazelik, kalite ve lezzetten ödün vermeden tüketicilere gıda ve meyve suyundaki geniş ürün portföyüyle hizmet veriyor. Türkiye’nin en büyük sözleşmeli tarım ağını kuran Tamek, çiftçilere ihtiyaç duydukları fideden tarla / bahçe bakımına kadar ekimden hasada her konuda yardımcı oluyor. Bu sayede tarladan fabrikaya üretimin her sürecini denetim altında tutmasının yanı sıra, işlediği 260 bin ton yaş sebze meyve ile sözleşmeli alım yaptığı yaklaşık 1.000 çiftçi ailesinin geçmişten bugüne gelişimine ve geçimine destek oluyor. Bu destekle Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesini yürüten Tamek, alım garantisi ile çiftçilerin; “bir sonraki sene ürünümü kime satacağım” sorusunun yanıtı oluyor. Tamek, yurt dışından alınan konsantreler yerine yüzde yüz yerli ve doğal meyveleri anlaşmalı çiftçilerinden alarak en taze halleriyle şişeliyor. Tamek, gıda ve meyve suyu endüstrisinde çalıştığı iş paydaşlarıyla birlikte kazan-kazan prensibiyle hareket ediyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR