Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / DuPont Advanced Printing Cyrel® EASY Plaka Teknolojisi ile Anahtar Mil Taşına Ulaştı 100’den Fazla Global Müşteri Artık Cyrel® EASY Plakalarını Kulla

DuPont Advanced Printing Cyrel® EASY Plaka Teknolojisi ile Anahtar Mil Taşına Ulaştı 100’den Fazla Global Müşteri Artık Cyrel® EASY Plakalarını Kulla

DuPont Advanced Printing (DuPont) bugün 100’den fazla müşterisinin başarılı bir şekilde DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı plakalarını kullandığını açıkladı.

DuPont Advanced Printing Cyrel® EASY Plaka Teknolojisi ile Anahtar Mil Taşına Ulaştı  100’den Fazla Global Müşteri Artık Cyrel® EASY Plakalarını Kulla
DuPont Advanced Printing (DuPont) bugün 100’den fazla müşterisinin başarılı bir şekilde DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı plakalarını kullandığını açıkladı. 2015’de lansmanı yapılan Cyrel® EASY plakaları, direkt bünyesinde barındırdığı düz tepeli dijital noktalar ile baskı öncesi süreci kolaylaştırmakta, üretkenliği ve tutarlılığı arttırmaktadır.
 
“Bu önemli mil taşına bu kadar çabuk ulaştığımız için son derece mutluyuz,” dedi Andy Kannurpatti, Global Pazarlama Müdürü, DuPont Advanced Printing. “Cyrel® EASY ile müşterilerimiz, baskı kalitelerini geliştirirken aynı zamanda iş akışlarını kolaylaştırmaktadır.”  
 
Fleksibıl ambalaj ve etiket için özel olarak geliştirilmiş Cyrel® EASY plakaları, daha fazla mürekkep transferi, renk doygunluğu ve çözünürlüğü sağlayan yeni bir polimer teknolojisine dayanmaktadır. İnce detaylardan ödün verilmeden elde edilen yüksek zemin mürekkebi yoğunluğu, müşteri denemelerinde kanıtlanmıştır. Plakalar global olarak FAST/termal ve solvent iş akışları için hem mühendislik tasarımı hem de prüzsüz yüzey olarak mevcuttur. Ayrıca Cyrel® EASY fleksografik baskı ürünleri oluklu karton, içecek ve katlanabilir karton pazarları için de geliştirilme aşamasındadır.
 
Müşteriler ile yakın işbirliği, Cyrel® EASY sisteminin ihtiyaç duyulan kalite ve iş akışı faydalarını sağlanmasında etkili olmuştur. “Cyrel® EASY plakalarının yüksek renk doygunluğu ve  tekrarlanabilirliği sayesinde, daha önce sadece başka sistemlerle mümkün olan baskı işlerinin, fleksografi ile de üretilebilmesini sağladı. Hem flexografi hem de gravür kullanan üreticilerimiz direkt ürün karşılaştırması yaparak, yeni Cyrel® EASY plakalarının çok daha iyi bir kullanım süreci sunduğunu onayladı,” dedi. Massimo Cipolla, Parma, Italya’da yer alan Zincopar şirketinin sahibi.
 
Hub Labels  olarak biz, son bir kaç yılda bünyemize almış olduğumuz teknolojik avantajların sayısı ile gurur duyuyoruz. Yeni Cyrel® EASY plaka teknolojisi de bu avantajlardan biri ve müşterilerimize, pazardaki görsel etkileri üzerine kesinlikle yardımıcı olacağına inanıyoruz,” dedi Josiah Storer, Grafik Süpervizörü, Hub Labels, Hagerstown, Maryland.
  
“Sonuçlar muhteşem – daha yüksek kaliteyi geliştirilmiş verimlilik ile teklif etmek, bizim için artık mümkün. Müşterilerimiz, Cyrel® EASY’nin sağlamış olduğu faydalardan oldukça memnun.  Gerçekten piyasada yer alan üstün bir ürün,” dedi Fidel Fernandes, Fotograv Direktörü, São Paulo, Brezilya.
 
DuPont Advanced Printing, baskı ve ambalaj baskısı endüstrileri için önde gelen teknoloji ve ürünleri bir araya getirmektedir.  DuPont™ Cyrel® dünyada önde gelen, dijital ve analog  fleksografik plaka işleme sistemlerinden biridir ve yeni Cyrel® EASY fotopolimer plakalar ile Cyrel® FAST plaka ve plaka işleme ekipmanlarını da içermektedir. DuPont™ Izon® anti-sahte çözümleri ile kurumsal yapılara ve devlet kuruluşlarına dökuman güvenliği sağlamaktadır. DuPont™ Artistri® nihai ve ticari tüketicilere, ofis ve tekstil baskı uygulamaları için yüksek  kalitede mürekkep sunmaktadır.
 
DuPont (NYSE: DD) 1802’den beri global pazara, yenilikçi ürün, malzeme ve servis formatında birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. Şirket, müşteriler, devletler, sivil toplum kuruluşları ve liderler ile birlikte çalışarak, herkese yeteri kadar sağlıklı gıda, fosil yakıt tüketiminin azaltılması, insan ve çevre ğüvenliğinin arttırılması gibi global sorunlara çözüm bulmaya yardımcı olabileceğine inanmaktadır. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalajın Süpermarketi

    Ambalajın Süpermarketi

    1972 yılından itibaren Türkiye pazarında müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere günümüze kadar uzanan bir başarı hikayesi...... Devamı »