Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Dondurulmuş Gıda Sektörü İçin Yeni Makine Modeli: BVC 400

Dondurulmuş Gıda Sektörü İçin Yeni Makine Modeli: BVC 400

Rovema dikey formda dolum ve mühürleme makinesi, dondurulmuş gıda sektörünün en yüksek paketleme taleplerini karşılar.

Dondurulmuş Gıda Sektörü İçin Yeni Makine Modeli: BVC 400
Dondurulmuş gıda paketlemesinde esnek ve verimli bir çözümdür. Rovema, paketleme makineleri üreticisi olarak dondurulmuş gıda endüstrisi için yeni BVC 400 dikey form dolum ve mühürleme makinelerini iki farklı boyutta sunar:

Paketleme boyutlarında esneklik ve yüksek sızdırmazlık sağlamak, ambalaj içerisindeki hava boşluğunun yüzdesini çok düşük tutmak BVC 400 ile garanti altındadır. Çeşitli kalınlıklardaki tüm mono ve lamine filmleri çeşitli ambalaj stilleri ile üretimini sağlar. Makineler sürekli hareket ve optimum performans için inşa edilmiştir.

Bu yüksek hız ile birlikte ürün tespiti “Duyu & Mühür” (Sense&Seal) ile donatılmıştır. Mühürleme işlemi esnasında herhangi bir küçük parça dahi hassas algılanarak kesme işlemi engellenir (hassas kontrollü mühürleme teknolojisi çeneler arasındaki ürünü algılayarak yapıştırma yapmaz), mühürleme çeneleri durur ve geri hareket eder. Makine çift (double) paket üretir ve otomatik olarak paketlemeye devam eder.

Zor ve çok hassas filmler için BVC 400 yenilikçi teknoloji Sence-Tack-Welding teknolojisi ile en zor filmleri bile rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi sızdırmazlık bakımından da kusursuz mühürleme yapar.

Mühürleme sıcaklığına ek olarak, sızdırmazlık, zaman parametreleri, soğutma ve sızdırmazlık güç profili en iyi duruma getirilmiştir. Tüm mühürleme parametreleri bireysel olarak ayarlanabilir, yüksek tekrarlanabilirlik ve süreç güvenirliği elde edilebilir.

Makine kaliteli, üretim yaparken %98 yüksek makine verimliliğini garanti eder. Ayrıca üretim alanı tahrik alanından ayrılmıştır, böylece makinenin hızlı ve kolay temizlenmesi sağlanmıştır.

BVC 400; temizlik, esneklik, verimlilik ve yüksek hijyen talepleri olan dondurulmuş gıda endüstrisi için ideal bir makinedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR