Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Danfoss Türkiye Bayiler Toplantısı Gerçekleştirildi

Danfoss Türkiye Bayiler Toplantısı Gerçekleştirildi

Yeni yapılanma sürecini tamamlayan Danfoss Türkiye’nin ısıtma, soğutma ve güç elektroniği alanlarında faaliyet gösteren 80 bayisi, 19-22 Şubat tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bir araya geldi

Danfoss Türkiye Bayiler Toplantısı Gerçekleştirildi
Yeni yapılanma sürecini tamamlayan Danfoss Türkiye’nin ısıtma, soğutma ve güç elektroniği alanlarında faaliyet gösteren 80 bayisi, 19-22 Şubat tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bir araya geldi. 
 
Danfoss Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın’ın himayesinde gerçekleşen ve Danfoss Türkiye Üst Yönetiminin tam kadro katıldığı toplantıya, Danfoss Danimarka merkezden; Isıtma Çözümleri Başkan Yardımcısı RainerSchild, Soğutma Sistemleri Başkan Yardımcısı KjellStroem ve Güç Elektroniği Başkan Yardımcısı MarcoAirola da katıldı.
 
2014 yılı sonuçlarının değerlendirildiği organizasyonun ‘İş Toplantıları’ bölümünde, 2014 yılı sonuçları değerlendirildi ve şirketin 2015 yılı hedefleri de paylaşıldı. Bu bölümde bir konuşma yapan Danfoss Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi:
 
“Faaliyet gösterdiğimiz her segmentte pazar lideri olacağız ve satış sonrası hizmet kalitemizle, müşteri memnuniyeti anlayışımızla sektöre öncülük edeceğiz. Yeni kurulan Müşteri Hizmetleri Merkezimiz, Teknik Eğitim ve Servis Departmanımız ve Pazarlama Departmanımızla; müşterilerimize fark yaratan hizmetler sunacağız. Yeni mottomuzda da belirttiğimiz gibi; Değişiyoruz, Büyüyoruz, Güçleniyoruz.”
 
İş Toplantıları’nın ikinci gününde ise, ısıtma, soğutma ve güç elektroniği segmentlerinde 2015 yılında pazara sunulacak yeni ürün ve sistem çözümleri, Danfoss Türkiye bayilerine tanıtıldı. Danfoss Türkiye’de gerçekleşen değişimin bir sonucu olarak; Danfoss Türkiye ve bayileri arasındaki bağlılığın, bir aile şirketi sağlamlığında olmasının temelleri de bu toplantıda atıldı.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR