Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Bu Öğrenciler Çok Şanslı! Bosch Rexroth...

Bu Öğrenciler Çok Şanslı! Bosch Rexroth...

Bosch Rexroth, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uygulamalı Derslere Başladı

Bu Öğrenciler Çok Şanslı! Bosch Rexroth...
Tahrik ve kontrol teknolojileri alanında dünyanın önde gelen uzman şirketlerinden Bosch Rexroth‘un, Bahçeşehir Üniversitesi Mekatronik Bölümü öğrencilerine özel açtığı”Bosch Rexroth Hidrolik Güç ve Uygulamalar” dersinin sektörel uygulamalı bölümünde, Bosch Rexroth Genel Müdürü Servet Akkaynak da öğrencilerle bir araya geldi. 

Bosch Rexroth, Bahçeşehir Üniversitesi Mekatronik Bölümü öğrencilerine yönelik açtığı “Hidrolik Güç ve Uygulamalar” dersinin ikinci aşamasında okulda sektörel uygulamalarla ilgili bölüme geçildi. İlk aşaması Rexroth‘un Gebze‘deki lokasyonunda tamamlanan derslerin uygulamalı bölümünde Genel Müdür Servet Akkaynak da öğrencilerle buluşma imkânı buldu.

Okulda uygulamalı derslerin açılışını yapan Servet Akkaynak, öğrencilere Bosch Rexroth’un faaliyet alanları ve sunduğu çözümlerle ilgili bilgi aktardı. 1795’ten beri faaliyette bulunan Bosch Rexroth’un mobil uygulamaların yanı sıra, endüstriyel uygulamalar ve fabrika otomasyonda kullanılan makinelerde özel çözümler sunduğunu belirten Akkaynak, müşteriye özel geliştirilmiş sistemlerle öne çıktıklarını anlattı. Öğrencilerle sektörel deneyimlerini paylaşan Akkaynak, bu dersler sayesinde Rexroth teknolojilerini uygulama fırsatı bulabileceklerini de ifade etti. 

Derslere yoğun ilgili gösteren öğrenciler de dersin açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, özellikle Rexroth yöneticilerinin ilgisinden, pratik bilgilerin paylaşılmasından oldukça memnun olduklarını aktardılar. Gebze fabrikasında verilen laboratuar derslerinden çok faydalandıklarını belirten öğrenciler, gelecek yıllarda da derslerin devam etmesi beklentisinde olduklarını kaydettiler.  

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • 40 YILLIK HAITIAN!

    40 YILLIK HAITIAN!

    40 yıl içinde kurucular , hırsları,süreklilik ( sebatları ) ve teknolojik uzmanlık bilgileri ile plastik işleme proses endüstrisinde faaliyet gösteren müşterilere çok önemli rekabetsel avantajlar sunan güvenilir bir makine konsepti oluşturdular.... Devamı »