Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Bosch, İmtiyazlı Tedarikçi Olarak Festo’yu Seçti

Bosch, İmtiyazlı Tedarikçi Olarak Festo’yu Seçti

Dünyanın en büyük otomotiv endüstrisi tedarikçisi pnömatikte Avrupa piyasası liderini tercih etti.

Bosch, İmtiyazlı Tedarikçi Olarak Festo’yu Seçti
Dünyanın en büyük otomotiv endüstrisi tedarikçisi olan Bosch grubu, pnömatik ürünlerinin imtiyazlı tedarikçisi olarak Festo’yu seçti. Festo, imtiyazlı tedarikçi statüsünü, Bosch grubuyla işbirliğinde gösterdiği yüksek performans nedeniyle kazandı.

Tedarikçi değerlendirme kriterleri, diğer faktörlerin yanı sıra, güçlü teslimat güvenilirliği, zeki teknik çözümler, uluslararası standartların yerine getirilmesi ve küresel işbirliğini kapsamaktadır. Bu karar, Bosch grubunun küresel satın alma ekibi tarafından alınmıştır.

Stuttgart Bosch’da makine komponentleri ve hizmetleri konusunda şirketin baş satın almacısı olan Lars Nordström, ilgili sertifikayı sunarken şunları söyledi: “Tedarikçiler bizim için önemli bir başarı faktörüdür. Özellikle tedarikçinin küresel işbirliği, Bosch grubu için çok büyük öneme sahiptir.” Nordström, pnömatikte Avrupa piyasası lideri olan Festo’yu seçmekten dolayı çok memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

Bosch, en iyi tedarikçilerini her yıl imtiyazlı tedarikçi statüsüyle onurlandırıyor. Sonuçta, Bosch grubu her yıl dünya genelinde sadece birkaçı bu imtiyazı alabilen binlerce tedarikçiyle çalışıyor.

İmtiyazlı tedarikçi statüsü, dünya genelinde tüm Bosch fabrikaları için ve otomotiv endüstrisinin en büyük tedarikçisi olan bu ileri teknoloji şirketinin tüm işletme bölümleri için geçerlidir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR