Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / AMD, Üyeleri ve Sektör Mensuplarıyla Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu

AMD, Üyeleri ve Sektör Mensuplarıyla Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu

Amd Sektörün Gelişimine Katkıda Bulunmaya Devam Ediyor.

AMD, Üyeleri ve Sektör Mensuplarıyla Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu
AMD – Ambalaj Makinecileri Derneği tarafından 21 Mart Cumartesi günü Divan Otel İstanbul City - Gayrettepe’de düzenlenen kahvaltı organizasyonu sektörün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.
 
Toplantı, AMD Üyelerinin yanı sıra sektör mensupları, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ve Ekonomist Yazar Rüştü Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşti.
 
Toplantının açılış konuşmasını AMD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Büyükcıngıl yaptı.
 
Ambalaj Makinecileri Derneği olarak ambalaj sektörünün gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirten Büyükcıngıl, sözlerine şu şekilde devam etti: “Katma Değere odaklanan sektörümüz yaklaşık 300 milyar dolarlık bir ekonomiyi, ambalaj sanayinin 2023 hedeflerine ulaşması için sahip olduğu teknolojik alt yapıyı bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da geliştirmeye devam edecek.
 
Bu kapsamda önümüzdeki dönemde sektörümüz mesleki örgütlenme ve dayanışmaya entellektüel ve sistem kapasitesi yaratmaya, dünyadaki gelişmeleri takip eden kalifiye iş gücünü destekleyecektir.”
 
Üyelerin birbirlerini daha iyi tanımaları için kendilerini ve firmalarını anlatan kısa konuşmalar ile devam eden organizasyon, sektörel dayanışmanın arttırılması için atılması gereken adımlar, fikir ve projelerin paylaşılması ile sona erdi.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İNVAC Tam Otomatik Vakumlu Paketleme Hattı

    İNVAC Tam Otomatik Vakumlu Paketleme Hattı

    Sınıfındaki tek otomatik vakumlama hattıdır. Uzun yılların tecrübe ve AR-GE çalışmalarıyla ve sektörün ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır. Kullanım alanları arasından kuruyemiş, tahıl, baklagiller, taneli ürünler bulunmaktadır.... Devamı »