Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Ambalaj Dünyasının Yeni Markası

Ambalaj Dünyasının Yeni Markası

LASYS Aniloks Sleeve ve Merdaneleri

Ambalaj Dünyasının Yeni Markası
LASYS, Türkiye ve Ortadoğu Orhan Çakıl Ambalaj Dünyasına Girdi

LASYS Seramik Aniloks Merdane ve Sleevelerimiz, Tri-Plex Pro Plasma kaplama teknolojisi ile pazardaki en sert seramik kaplamaya sahiptir. Seramik kaplama, Aniloks merdanenin engraving tutarlılığını ve dayanıklılığını doğrudan etkilediğinden üretimin önemli aşamasını oluşturmaktadır.
Plazma püskürtme işleminde, kaplama kalitesini belirleyen yüzlerce değişken bulunmaktadır. Seramik kaplama işleminde en yeni ve en gelişmiş tam otomatik, insansız robot sistemi kullanılmaktadır. İstikrarlı, aşırı yoğun ve aşınmaya dayanıklı seramikleri elde etmek için plazma işlemindeki son derece önemli parametreler sürekli kontrol edilmektedir.Seramik kaplama porozite değeri 1650 vickers sertliğin üstünde olan LASYS Aniloks merdane ve sleevelerimizin diğer kaplama yöntemlerinin eriştiği 1300 vickers sertlik ortalamasına kıyasla dünyanın en sert seramik kaplama yüzeyine sahiptir.

Düşük porozite oranı daha hassas ve detaylı lazer engravingprosedürü için kusursuz ve de düzgün bir seramik kaplama yüzeyi oluşturmakta,  tıkanmaları azaltarak temizlik işlemlerini kolaylaştırmaktadır.Çalışma ortamında daha fazla sertlik, daha fazla dayanıklılık anlamına gelmektedir. Günümüzde ulaşılabilen en düşük %1’lik porozite oranına sahip olan Tri-Plex plazma kaplama, yarattığı yapı itibarıyla işlenmiş kaplama yüzeyinin altındaki malzemeyi aşındırıcı mürekkep ve kimyasallardan korumaktadır.

Yüksek Tri-Plex Plazma teknolojisi kullanılarak kaplanan LASYS Seramik Aniloks Merdane ve Sleeveleri ile daha yüksek kalitede ve daha yüksek hızlarda baskı üretimi, daha uzun doctorblade (bıçak) ömrü ile temizlikte ayrıca büyük kolaylık sağlamaktadır.
LASYS Aniloks merdane ve sleeveleri en yüksek kalitede malzemeler kullanılarak, en sağlam ve en hafif özellikte üretilmektedir.

Tri-Plex Pro Plasma III Seramik Kaplama

Merdane üzerine plazma püskürtücü ile gerçekleştirilen krom oksit seramik kaplamanın amacı, tram merdanelerine yüksek kalitede ve kusursuz mürekkep taşıyıcı özelliğini lazer oyma ile kazandırmaktır. Yapışkan olmayan yüksek performanslı kaplama, piyasadaki en üst yoğunluk ve sertlik özelliği için tasarlanmış olup, %99 nikel oksit alt işlemesi sayesinde korozyonakarşı istisnai bir koruma sağlamaktadır.
Karşılaşılan problemlerin ana nedenleri genellikle aşırı yıpranma, paslanma, çürüme, korozyon ve yüksek sıcaklıktır. Özel yoğunlukta uygulanan mükemmel bir seramik kaplama bütün bu sorunların büyük çoğunluğunu ortadan kaldırmaktadır. LASYS tüketici kullanım verimliliğini en üst düzeylere çıkartmaktadır.

Seramik kaplama basınç ile püskürtülen çok sert bir maddedir. Aniloks merdanede seramik kaplamanın sertliği ile birlikte porozite değeri de büyük önem taşımaktadır.LASYS AniloksSleeve ve Merdaneler %1’den daha düşük porozite değerine sahiptir.
Tri-Plex Pro Plasma III Sistemi, sertliği 1600 vickers değerinden daha yüksek değerde sertlik elde etmeye olanak sağlayan yeni ve son seramik kaplama teknolojisidir.

Tripleks Plazma Teknolojisi ile püskürtme sertliği, sıradan plazma sistemlerin elde ettiği 1300 vickers sertlik değerinden 1650 vickers sertlik derecelerine kadar yükseltmektedir.

Bu aşamadan sonra seramik kaplama lazer engraving öncesi tam pürüzsüz bir yüzeye sahip olmaktadır. Seramik kaplama, yüksek ivme ve sıcaklık altındaki koşullarda bir arada eriyen krom oksit moleküllerden meydana gelmektedir. Ses üstü bir hızla dışarıya çıkan ve özünde 20.000oC sıcaklığa ulaşan plazma, seramik tozlarını saniyeler içinde eriterek kaplamayı gerçekleştirir.

FiberOptic Ultra Lazer Sistemi

NanoEngraving Teknolojisi

LASYS, düzenli hücre geometrisi ve üstün mürekkep dağıtım özelliklerine sahip, en yüksek tram sıklığında ve uygulamalara özel hücre yapılarında Seramik Kaplama Aniloks Merdane ve Sleevelerdir. LASYS, engraving için ışın üzerinde rakipsiz kontrol sağlayan en son teknoloji Fiber Optic Ultra Lazer Nano Teknolojisi kullanmaktadır.Avrupa’daki yeni tedarikçi olarak Orhan Çakıl sunulanhızlı ve kaliteli hizmetin yanısıra sahip olduğu üstün teknolojiyle ürettiği seramik kaplama Aniloks merdane ve sleeveleri hızlı baskılar, uzun sıyırma bıçağı ömrü, geliştirilmiş temizlik ve bakım kolaylığı sağlamaktadır.

Kapsamlı teknik servis hizmetinin yanında, Aniloks hücre yapısını geliştirmede öncülüğü hedeflemektedir. Aniloks merdane tasarımlarını sınırsızca üretebilen 500 watt’lık güçlü Fiber Optic Ultra Lazerler, mükemmel baskı kalitesi için arttırılmış uygunluk ve daha fazla yüksek tram sıklığı netliğine yönelik yeni Nano Teknoloji engravingler geliştirmesini sağlamaktadır.

LASYS Seramik Kaplama Aniloks Merdane ve Sleeveleri Fiber Optik Ultra Lazer Sistemi ve Nano Teknoloji ile 2000 LPI  (790 LPCM)’e kadar yüksek tram değerleri elde edilebilmektedir.Son teknoloji ürünü optiklerin kullanıldığı ileri lazer teknolojisinin ürettiği eşsiz ışınlar, yüksek tram değerlerini en kaliteli ve ideal düzen içinde, geliştirilmiş mürekkep transfer özelliğini merdane yüzeyine kusursuzca işlemektedir.

Yüksek kalitede baskılar elde edebilmek için doğru hücre hacim seçimi (volume) kesinlikle en gerekli unsurdur. LASYS, en gelişmiş tarama ölçüm teknolojisi kullanarak sürekli aynı kalitede, aynı yapı ve özellikte hücre üretebilme üstünlüğüne sahiptir. Üretilen tüm LASYS seramik kaplama aniloks merdane ve sleeveler dijital mikroskop sistemi ile 3 boyutlu (3D) kontrol edilerek raporlanmaktadır.

LASYS AniloksSleeve ve MerdaneleriUygulamalara Özel Hücre Şekilleri

Avrupa’nın yeni markası LASYS Seramik Kaplama Aniloks Merdane ve Sleeveleri, müşterilerin isteği doğrultusunda ve uygulama alanlarına göre en gelişmiş özel hücre şekilleri kullanmaktadır. Uygun hücre hacmine sahip olmak, renklerin doğru tonlarda ve ideal densite değerlerinde basılabilmesi için kesinlikle gerekli bir unsurdur. LASYS üretim tesislerinde en gelişmiş tarama ölçüm teknolojisi kullanılarak uygulamalara göre en uygun hücre hacmi üretilebilmektedir.
 
Flekso endüstrisinin genel uygulamalarda kullanmakta olduğu standart 30o, 45o ve 60o açılardaki altıgen (hexagon) ile birlikte Tri-Helical hücre şekilleri LASYS tesislerinde uluslararası standartlarda üretilmektedir. 
  
Hücre hacmini ölçmenin en kesin yolu olan dijital mikroskobik sistemi ile en doğru hacimsel ölçüm gerçekleştirilmektedir. Mikronaltı düzeyde bir dizi yansıtıcı ışık dalgası kullanarak engravinginenkesitlerini yakalayan bu teknoloji sayesinde hücrenin 3 boyutlu (3D) görüntüsü oluşturulmaktadir.

LASYS-Flow:Flekso ve ofset baskılarda yüksek viskozite parlaklık (gloss) ve UV uygulamalarda maksimum akış için tasarlanmıştır.

LASYS-Flow White:Yüksek opaklıkta beyaz zemin baskı uygulamaları için idealdir.

LASYS-Plus I:Kâğıt ve oluklu mukavva endüstrilerinde, su bazlı uygulamalarda, yüksek hacim mürekkep transferi için geliştirilmiştir.

LASYS-Plus II:Yüksek tram değerleri ve yüksek hacim UV ile Solvent uygulamaları içindir. HD Flekso kalıp teknolojisi için özellikle geliştirilmiştir.

LASYS-Max:UV uygulamalarda sıçratma önleyici (anti-spitting) olarak kullanılır.

LASYS-Pro:Direkt flekso baskı ve yoğun ofset mürekkebi için Tri-Helical formatında geliştirilmiştir.

LASYS AniloksSleeve ve MerdaneleriSmartCell Teknolojisi

SmartCellAniloks Teknolojisi, Flekso baskıcılarının sahip olduğu tek bir Aniloks çeşidinin kullanım alanını çoğaltmak için geliştirilmiş yepyeni hücre tekniğidir.SmartCellAniloks Teknolojisi, hücrelerdeki derinlik oranını minimum düzeyde tutarak, maksimum miktarda transfer sağlayan gelişmiş bir hücre yapısı tasarımıdır. Bu özel geometrik tasarım sayesinde yüksek tramlarda dahi, yüksek hacimde transfer gerçekleştirilebilmektedir. LASYS firmasının özel olarak geliştirmiş olduğu bu eşsiz hücre tasarımı Flekso baskı uygulamalarında şirketlere çok büyük kolaylıklar ve önemli tasarruflar sağlamaktadır.

Aniloxsleeve ve merdaneleri bazı koşullarda  4 çeşit  tram değerine azaltılabilmektedir. LASYS SmartCell Teknolojisi ile üretilen anilokssleeve ve merdaneler uzun trajlı baskılarda çok iyi neticeler verirken, sıyırma bıçağının (DoctorBlade) aşınmasını ve çizilmesini korumakta, aynı zamanda temizlikte kolaylık sağlamaktadır.

SmartCell Teknolojisi uygulamaları :

• 4/6 renk tramlı baskılar

• Degrade, tramlı ton ve ince yazı baskılar

• Standart yazı ve küçük zemin baskıları

• Zemin baskı, yoğun kaplama ve vernik

SmartCellTeknolojisi’ninfaydaları:

• Tek bir özelliğe sahip aniloksun eşsiz LASYS SmartCell hücre yapısı sayesinde, arttırılmış hücre hacmi ile (volume) aynı zamanda yükseltilmiş tram değeri kullanılabilmektedir.

• Aniloksstoğunun önemli ölçüde azaltılması

• Azaltılmış hücre erinliği ile daha az temizlik gereksinimi. SmartCell Teknolojisi ile Aniloks merdaneleriniz uzun süre temiz kalırken mürekkebi daha efektif aktarmaktadır.

• Gereksinime göre flekso baskı ve kaplama uygulamalarına adaptasyon edilebilir.

• SmartCell Teknolojisi ile uzun tirajlar da bile yüksek baskı hızlarında başarılı üretim gerçekleştirebilirsiniz.

• Sıyırma bıçağında (DoctorBlade) daha az ve daha yavaş aşınma, daha uzun ömür.

• Sıyırma bıçağı (DoctorBlade) çiziklerine ve hasarlarına karşı geliştirilmiş dayanıklılık.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Polymak Mühendislik

    ​Polymak Mühendislik

    Polymak Mühendislik olarak her gün yenilenen ve gelişen ürün çeşitliliğimizle, güçlü stoğumuzla ve rekabetçi fiyatlarımızla faaliyet göstermeye devam ediyoruz.... Devamı »