Salı , 19 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Makaleler / Alman Kalitesinde Yerli Düşük Diş Boşluklu Planet Redüktör – Duserbox

Alman Kalitesinde Yerli Düşük Diş Boşluklu Planet Redüktör – Duserbox

İbrahim Enes Şen– Redomak Robot Teknolojileri A.Ş. Mak. Müh.

Alman Kalitesinde Yerli Düşük Diş Boşluklu Planet Redüktör –  Duserbox
Redomak Robot Teknolojileri kurulduğu 2009 yılından beri yenilikleri ve ileri seviyedeki teknolojileri en üst seviyede takip etmektedir. Redomak, paketleme dünyasına ürün yelpazesindeki geniş çeşitlilikle uzun ömürlü ve hassas redüktörlerle hizmet vermektedir. Redomak bünyesindeki tecrübeli mühendisleriyle tüm seviyedeki teknik desteği müşterilerine sunmaktadır.
 
Yüzde yüz yerli imalat olan Alman kalitesindeki düşük diş boşluklu planet redüktör olan Duserbox’ı sizlere sunmaktan kıvanç duymaktayız.
Duran Mekatronik ve Redomak Robot A.Ş‘nin ortak çalışması olan Duserbox redüktörleri Türkiye piyasasına sunulmaktadır. Duran Mekatronik İstanbul’ki fabrikasında düşük diş boşluklu, düşük ses ve yüksek hassasiyete sahip olan planet redüktörlerin dizaynını ve üretimini başlatmış olup Duserbox markasıyla müşterilerine hitap etmektedir.. Genel ürün taleplerinin yanı sıra müşterilerimize özel redüktör çözümleri de sağlanmaktadır. Ürün piyasaya sürülmüş olup en büyük yatırımlarımızdan biri haline gelmiştir. Duserbox planet redüktörlerin dünya geneline ihraç edilmesi hedeflenmektedir ve bu amaçla 2018 yılı içinde somut adımlar atılması gündemimizdedir.
 
Servo motorlar, pozisyon ve hızı kontrol etmek için çeşitli makine hareket profillerinde kullanılır. Gerek duyulan doğruluk ne olursa olsun, aynı motor sıklıkla kullanılır.
Bununla birlikte, redüktörün performans seviyesi, uygun maliyetli bir fiyata istenen sonucu elde etmek için önemli bir husustur. Farklı içyapı tasarımı farklı sonuçlar doğurabilir.
Duserbox redüktörlerin belirgin özelliği olarak her seviyede farklı tasarım karakteristik seçeneklerine sahip olarak 4 performans seviyesi sunmaktadır. Mevcut geniş model yelpazesi, istenen performansı en uygun fiyatta elde etmek için en uygun ürünü seçmenizi sağlar.
Performans, tasarım, montaj ve fiyat aralıklarındaki bu çok yönlülük Duserbox servo dişli ürün grubunu spesifik gereksinimleriniz için en iyi kaynağa dönüştürebilir.
Duserbox Planet Redüktörler hassas taşlanmış düz dişli grubunu ekonomik paket olarak müşterilerine sunmaktadır. Redüktör üretiminde alüminyum gövde ve çelik dişli grubu kullanılmaktadır.
Bütün Duserbox düşük diş boşluklu planet redüktörler minimum 20000 saat ömrü olacak şekilde tasarlanmış olup hesaplamalarda her iki yöne dönüşte de ivmelenmelerde maksimum radyal ve eksenel yüklerle ivmelenmeleri hesaplanıp %20 daha azı olarak güvenli bölge esas alınarak data olarak sizlere sunulmaktadır. Yukarıdaki değerlerin altında olan kullanımlarda muhtemel redüktörlerinizin çalışma ömrü binlerce saat daha artacaktır.
İsteğiniz üzerine, uygulamanızın ihtiyaçlarına göre ürününüzün teorik ömrünü hesaplayabiliriz.
Duserbox planet dişli redüktörlerinin göze çarpan özellikleri, kompakt yapısı ve düşük sürtünmeli rulman tasarımıdır. Duserbox mekanik tasarımı, optimize edilmiş yağ kullanılarak ısı üretimini en düşük düzeye indirir. Yataklar ile dönen parçalar arasında düşük sürtünme sağlanır. Böylece, Duserbox gürültü seviyesini asgari seviyede tutar.
3:1 ve 10:1 tahvil oranları tek kademeli dişli redüktörlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bu oranlar stoklarımız da her zaman vardır. Daha yüksek oranlar için Duserbox planet dişli redüktörleri, birinci kademe ile ikinci kademe üst üste eklenip birbirleriyle beslenmelidir. 100:1 e kadar tahvil oranları iki kademeli redüktörlerle elde edilebilir.
Duserbox Planet Redüktörlerinin Avantajları
- Kolay Ulaşım
- Düşük işletme giderleri sebebiyle uygun satın alma maliyetleri ile yüksek kalite
- İthalat yok: gümrük belgesi, nakliye masrafı yok
- Özel Çözümler
- Bir yıllık garanti süresi
- Kolay Montaj
- Bakım gerektirmemektedir.
- Tam Yerli Teknik Destek
- Kısa Teslim Süresi
- Düşük ve Yüksek Tahvil oranı seçenekleri
- Döküm alüminyum gövde
- Uzun ömürlü kullanım için gres yağıyla doldurulmuştur
- Yüksek kapasiteli çıkış rulmanları
 
Bugün Türk Sanayii'nde büyük bir eksiğin giderilmesi ile başlayan bu adım, ilerleyen dönemlerde daha özel ve büyük ölçekli projelerin de gündeme gelmesi ile birlikte dünya standartlarında bir kulvarda yer alışımızın habercisidir.
 
DUSERBOX PLANET REDÜKTÖRLERİN BAZI KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
 
Redüktör ömrü  (saat) 18.000 ~ 22.000
Tam Yük(%) 90
Maks. Çalışma Sıcaklığı ( oC) 40   ~ 50
Standart Diş Boşluğu ( arcmin) 3 / 5
Rulmanlar NSK / SKF / INA
Dişli Materyali 16MnCr5
Çalışma Sesi (dB) 55 ~ 70
 
 
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR