Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / 3. Anadolu Cam Afiş Tasarım Yarışması Başladı

3. Anadolu Cam Afiş Tasarım Yarışması Başladı

‘Cam Ambalaj: İçinde Hayat Var’ Afiş Tasarım Yarışması geleceğin tasarımcılarını bekliyor

3. Anadolu Cam Afiş Tasarım Yarışması Başladı
‘Cam Ambalaj: İçinde Hayat Var’
Afiş Tasarım Yarışması geleceğin tasarımcılarını bekliyor
Anadolu Cam tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Afiş Tasarım Yarışması’na başvurular başladı.  Bu yılki teması “Cam Ambalaj: İçinde Hayat Var” olarak belirlenen yarışmaya Türkiye genelinde üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri ile Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Bölümü öğrencileri katılabiliyor. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2015 olarak belirlenen yarışmanın birincisi 7 bin 500 TL, ikincisi 5 bin TL, üçüncüsü 2 bin 500 TL’lik ödüle sahip olacak.

Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin lider cam ambalaj üreticisi Anadolu Cam Sanayii A.Ş. bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Afiş Tasarım Yarışması’nın temasını camın en sağlıklı ve en doğal ambalaj malzemesi olmasından hareketle “Cam Ambalaj: İçinde Hayat Var” olarak belirledi.

Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri’ne bağlı tüm bölümlerinin yanı sıra Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Bölümü öğrencilerine açık olan yarışma için son başvuru tarihi 30 Nisan 2015. Cam ambalajın hayatımıza kattıklarını en iyi şekilde anlatan afişlerin değerlendirileceği yarışmanın birincisi 7 bin 500 TL, ikincisi 5 bin TL, üçüncüsü 2 bin 500 TL’lik ödüle sahip olacak.
Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya daha önce başka yarışmalarda ödül almış veya yayımlanmış afişler kabul edilmeyecek. Sadece özgün çalışmaların yer alabileceği yarışmada her katılımcı en fazla ikiafişle katılma hakkına sahip.
Yarışma koşulları, şartname, başvuru formu ve yarışma sonuçlarına ilişkin her türlü bilgi için www.anadolucam.com ve www.hayatacamkat.com web sitelerini ziyaret edilmesi yeterli.

Anadolu Cam Sanayii A.Ş.Hakkında
Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Anadolu Cam Sanayii A.Ş., günümüzde toplam 2,2 milyon ton/yıl üretim hacmiyle Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın 5’inci büyük cam ambalaj üreticisidir. Türkiye ile birlikte Gürcistan, Rusya ve Ukrayna olmak üzere 4 ülkede toplam 10 üretim tesisiyle faaliyetlerini sürdüren Anadolu Cam Sanayii A.Ş.’nin gelirlerinin yarısı uluslararası satışlardan gelmektedir.
 
Anadolu Cam Sanayii A.Ş.,gıda, su, madensuyu, meşrubat, meyve suyu, süt, bira, şarap ve diğer alkollü içecekler ile ecza ve kozmetik sektörlerine 6 cc'den 15000 cc'ye kadarçeşitli hacim ve renklerde cam ambalaj sağlamaktadır. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR